2012. október 14., vasárnap

Tartós fogyás DXN termékekkel



Amikor hízásról van szó, először is az okot kell megtalálnunk, mielőtt a gyógymódot megérthetnénk. Azokat a programokat, amik csak a nyilvánvaló tünetet célozzák meg ( a túlsúlyt), nem oldják meg magát a problémát. Ez olyan, mint amikor a gyökere nélkül szedjük ki a gyomot.

A lényeg : ön nem túlsúlyos, hanem túl savas.

Amilyen a vér, olyan a test. Amilyen a test, olyan a vér. A vér minősége pedig - és így a testé is - az elfogyasztott ételek és italok minőségétől függ. Aki savas ételeket eszik, annak gyenge vérsejtjei és gyenge egyéb sejtjei lesznek - ráadásul még el is fog hízni.

A savaknak egy részét kiürítjük a beleinken, a vizeleten és a bőrünkön keresztül, de ami a szervezetünkben marad, azt tárolni kell vagy semlegesíteni.
A felesleges savak elkezdik lebontani a szöveteink és szerveinket alkotó sejteket. A sejtek bomlása miatt pedig önvédelmi üzemmódba kapcsol a test. Kétségbeesett védekező mechanizmusként elkezdi használni az ételekkel bevitt és a szöveteinkbe bevitt zsírt, bármi is legyen ennek az ára. A zsírok képesek megkötni a savakat, és elsősorban a savak tárolására használja.

A test elsavasodása beindítja a sav-bázis egyensúly felbomlásának, a hízásnak és a betegségnek a romboló hatású ciklusát.
A túl sok sav elvonja a vérből az oxigént, oxigén nélkül pedig lelassul az anyagcsere. És ami még rosszabb, az étel erjedésével megjelennek a gombák a testben, amik, mivel élő organizmusok „enniük" kell, és amikor túlzottan elszaporodnak a savas szervezetben, akkor a mi táplálékinkat fogyasszák, akár 50 %-kal is csökkentve a megevett étel kémiai és mechanikai felszívódását. Ez egyes embereknél korós soványságot is okozhat.A sovány emberek esetében gyakori bélbolyhok roncsolodása és/vagy a nyálka túltengése, illeteve a megemészetlen fehérjék felhalmozodása a vékonybelekben. Megfelelő tápanyag híján a szervezet nem képes jól működni. Ilyenkor az étel megreked és energia adás helyett tovább savasítja a szervezetet.
Ez egy ördögi kör. Az eredmény pedig súlynövekedés, fáradság és betegség.

Van megoldás !

A tartós fogyás egyetlen igazán hatásos módszere tehát az életmódváltás. A siker titka, ha az egész család változtat nemcsak étkezési szokásain, de életvitelén is. Ez különösen a gyermekek számára fontos, akiknél egy életre megalapozhatjuk az egészséges étkezést, megszerettethetjük a mozgást.
Részesítsük előnyben a zöldségféléket, teljes kiőrlésű gabonaféléket, olajos magvakat, gyümölcsöket, húsok közül a halat illetve a fehér húsokat. Több mint 100 éve dr. John Harvey Kellog indította útjára a müzlis reggelit, ami a mai napig az egyik legegészségesebb reggeli eledel, magas rost és alacsony zsír tartalma miatt. Az olajos magvak számos ásványi anyagot, rostot, vitamint tartalmaznak, védik szívünk egészségét, kis mennyiségben segítik az ideális testsúly megtartását is.

   Tartós fogyás DXN termékekkel az elhízás valós gyökerének kezelésével

       
Spirulina Cereal - Spirulinás gabonapehely
A spirulina széles körben ismert, mint kiegyensúlyozott táplálék, a magas rosttartalmú gabonaféléket pedig minden élelmezéstudományi szakértő javasolja. A DXN Spirulina gabonapehely kiváló minőségű gabonából és spirulinaporból készül, így az egyik legjobb, könnyen elérhető tápanyagforrás.
Váltsa ki első étkezését az egészséges Spirulina tartalmú gabonapehellyel mely egyesíti a Spirulina és a gabonapehely étvágycsökkentő hatását.
A Spirulina fogyasztásával a fogyókúrák alkalmával jelentkező, egyoldalú táplálkozásból eredő vitamin- és ásványianyag-hiány kiküszöbölhető. Mindez befolyásolja agyunk "jóllakottság-központját", csökkenti az éhségérzetet. Ha emellett még Spirulina tablettát is beszedünk 5 db-ot az étkezés előtt fél órával , a magas fehérjetartalom miatt jóllakottságérzés alakul ki, ami segít csökkenteni anapi felesleges kalória bevitelt. 

    

A SPIRULINA tabletta szedése „fogyasztó hatása" mellett elősegíti :
- a tiszta gondolkodást - a salakanyagok kiürítését - a vérnyomás csökkentését
- az allergiás panaszok enyhülését  - vércukorszint-szabályozást
- vashiányos állapot és vérszegénység megszüntetését
- megszünteti ill. megelőzi a vitaminhiány kialakulását  - helyreállítja a bélflórát
- mérsékli az allergiás tüneteket  - véd a csontritkulás ellen   - segít az ízületi problémák megszüntetésében
- segíti a haj- és köröm növekedését, a csontrendszer épségének megőrzését


        
 Cordypine: Erjesztett ananászlé Cordyceps gombával!
Cordypine - a hollywoodi hírességek diétáinak sztárjával, a fogyókúrák elengedhetetlen gyümölcsével, az  ananásszal, mely Paraguay-ból származik, Kolumbusz révén került Európába a XV. század végén. Az ananász gyógyászati szempontból is kitűnő élelmiszer. Kiemelkedő emésztést elősegítő, vízhajtó és tisztító hatása. Vitamin, ásványi anyag és rost tartalma igen magas, ennek köszönhetően erősíti az immunrendszert. Közismert lázcsillapító, gyulladás gátló és fájdalomcsillapító hatása. Ezen kívül, a benne található bromélia enzim segíti az emésztést és a sav-lúg egyensúly helyreállítását.
Az ananász kedvező hatásának titka a bromelin enzimben lakozik, mely a fehérje emésztésben nyújt hathatós segítséget, valamint szerepet játszik a zsír égetésében.  A fehérjéket elemeire, aminosavakra bontja, melyek felszívódás után a zsírsejtekbe kerülve pillanatok alatt elégnek. A zsírsejt pedig az égetéskor több energiát használ fel, mint amennyi felszabadul, így fokozatosan egyre kisebb lesz. Emésztést gyorsító hatása révén a méreganyagok gyorsabban ürülnek ki a szervezetből, így tökéletes méregtelenítő is egyben. Csökkenti a vér savtartalmát, így segíti a szervezet sav-bázis egyensúlyának megőrzését, helyreállítását.


 
Cordyceps - A gomba és a különböző eljárásokkal előállított micélium massza legfontosabb hatóanyagai a nagy- és kismolekulájú poliszacharidok (közülük legismertebb a kordycepssav).
Vizsgálatok támasztják alá, hogy fogyasztása elősegítheti a szervezet oxigén felhasználását, felerősítheti a szervezet immunválaszait. Hozzájárulhat a vérzsírszint megfelelő szinten tartásához, a koleszterin- és triglicerid szint csökkentéséhez, végső soron a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez. Antioxidáns hatású, részt vesz a szabad gyökök okozta káros oxidatív, így az öregedési folyamatok gátlásában, elősegítheti egyes baktériumok és gombák szaporodásának, fejlődésének gátlását.


      
Ganoderma: Japán tudósok kutatásai rámutattak, hogy a Ganodermát fogyasztó vékony embereknél súlygyarapodás, az elhízottaknál pedig fogyás tapasztalható. Mindegy, hogy valaki mennyire idős vagy fiatal, hogy férfi vagy nő, és hogy milyen az egészségi állapota, a Ganoderma lehetővé teszi, hogy megtartsa az optimális testsúlyát és alakját. Rendszeres szedés esetén a Ganoderma beállítja az illető erőnlétét és kiegyensúlyozza a biológiai funkciókat. Mivel a Ganoderma megszűntetheti az elhízást, a túlsúlyos embereknek sem kell aggódniuk súlyfeleslegük miatt és a külalakjukra sokat adó nőknek sem kell szenvedniük az éheztető diéták és a fogyasztószerek kellemetlen mellékhatásai miatt. Mind emellett a ganodermát mint az egyik leglúgosítobb növényt írják le, így az előbb említett elsavasodás, így elhízás alapját szünteti meg rendszeres szedésével!


                                                          

A termékek rendelhetők az alábbi linken keresztül:
http://www.immunmagic.dxn.hu/termekek

Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:
Dr. Székely Zsuzsanna

Telefon:
06-30-757-0265

E-mail:
immunmagic.dxn@gmail.com

Honlap:
www.immunmagic.dxn.hu
www.immunmagic.dxnnet.com

Blog:
http://immunmagic.blogspot.hu/

Skype:
immunmagic


Forrás:
http://www.vitalitycaffe.dxn.hu/blog?month=7&year=2011


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése